Interview Hugo Hillenaar in Algemeen Dagblad over 2021

Het was een intens, druk en bizar jaar. In het Algemeen Dagblad blik ik kort terug op 2021. ‘Intimidatie’ is voor mij het woord van het jaar. Intimidatie in vele verschijningsvormen: van bedreigingen via social media, (gemaskerd) huisbezoek bij boegbeelden in onze samenleving, stenen door ruiten tot excessief geweld. Een “sluipend gif” waar ik me zorgen over maak.

Via deze weg wil ik ook mijn waardering uit spreken naar alle collega’s van het parket. Samen hebben we in deze bijzondere tijd 20.000 strafzaken afgedaan. Dat komt neer op 78 zaken per dag!

Ook in 2022 zetten wij ons in voor een rechtvaardig en veilig Rotterdam en omstreken. Ik wens jullie fijne feestdagen en de beste wensen!

Lees hier het interview.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *